Spletišča na voljo

Rezultati raziskav iz področja prehrambnega gostinstva

Kategorija: Odprte vsebine
  • Urednik: Saša Planinc

2021_INOVUP - Inovativna učna okolja

Kategorija: Odprte vsebine

DUGS-ova učilnica

Kategorija: Odprte vsebine
  • Urednik: Stanko Pelc

IKT pismenost

Kategorija: Odprte vsebine
  • Urednik: Viktorija Florjančič

Skupinsko delo z Office365

Kategorija: Odprte vsebine
  • Urednik: Branko Kavšek
  • Urednik: Patrik Pucer
  • Urednik: Boštjan Žvanut

Usposobljenost reševalcev, ključ do življenja

Kategorija: Odprte vsebine
  • Urednik: Viktorija Florjančič

Best practices in use of e-learning in practice and research at the University of Primorska

Kategorija: Odprte vsebine
  • Urednik: Patrik Pucer
  • Urednik: Boštjan Žvanut