Spletišča na voljo
Rezultati raziskav iz področja prehrambnega gostinstva
Kategorija: Odprte vsebine
- Urednik: Saša Planinc
2021_INOVUP - Inovativna učna okolja
Kategorija: Odprte vsebine
DUGS-ova učilnica
Kategorija: Odprte vsebine
- Urednik: Stanko Pelc
IKT pismenost
Kategorija: Odprte vsebine
- Urednik: Viktorija Florjančič
Skupinsko delo z Office365
Kategorija: Odprte vsebine
- Urednik: Branko Kavšek
- Urednik: Patrik Pucer
- Urednik: Boštjan Žvanut
Usposobljenost reševalcev, ključ do življenja
Kategorija: Odprte vsebine
- Urednik: Viktorija Florjančič
Best practices in use of e-learning in practice and research at the University of Primorska
Kategorija: Odprte vsebine
- Urednik: Patrik Pucer
- Urednik: Boštjan Žvanut