Preskoči na glavno vsebino
Stransko polje
Odprta UP
Več
Išči
Zapri
Išči
Preklopi iskalni vnos
Slovenščina (sl)
English (en)
Italiano (it)
Slovenščina (sl)
Prijavite se
Odprta UP
Odpri kazalo predmeta
Odprta UP
Spletišča
Odprta UP
Odprte vsebine
Rezultati raziskav s področja prehrambnega gostinstva
Rezultati raziskav s področja prehrambnega gostinstva
Section outline
Izberi poglavje Splošno
Splošno
Go to section Splošno
Izberi aktivnost Raziskovanje prehrambnega gostinstva poteka na UP ...
Raziskovanje prehrambnega gostinstva poteka na UP FTŠ Turistici pod vodstvom dr. Marka Kukanje.
Izberi poglavje 2021 - Vpliv covida na prehrambno gostinstvo
2021 - Vpliv covida na prehrambno gostinstvo
Go to section 2021 - Vpliv covida na prehrambno gostinstvo
Activities: 4
Izberi poglavje 2022 - Dostopnost ponudbe gostom s posebnimi potrebami
2022 - Dostopnost ponudbe gostom s posebnimi potrebami
Ni na voljo
Go to section 2022 - Dostopnost ponudbe gostom s posebnimi potrebami
Activities: 0