Izobraževanja o uporabi digitalnih učnih tehnologij

Spletno preverjanje znanja - izobraževanja

Spletno preverjanje znanja - izobraževanja

od Šarolta Godnič Vičič -
Število odgovorov: 1

Vabimo vas na dva spletni prireditvi o spletnem preverjanju znanja.

Skupina Beyond Multiple Choice vabi na brezplačni spletni seminar z naslovom "Beyond Multiple Choice: Assessment Challenges of Our New Decade", ki se bo na spletu odvijal v sredo, 21. aprila, 2021 med 16.00 in 19.00. Program si lahko ogledate na naslovu http://beyond-multiple-choice.com/wp-content/uploads/2021/04/BMC-April-Seminar-Agenda.pdf, prijavimo pa se lahko na platformi Eventbrite.

22. aprila 2021, ob 15.00, pa se bo odvijala kratka predstavitev priprave spletnih izpitov na platformi Inspera. Platforma je sicer plačljiva, se pa na takšnih predstavitvah lahko naučimo tudi kakšne vsebine, ki pridejo prav pri pripravi spletnih izpitov tudi pri nas doma. Registracija je možna na spletni strani Inspere.

Re: Spletno preverjanje znanja - izobraževanja

od Šarolta Godnič Vičič -

Univerza v Bathu (VB) in Inspera ponovno organizirata Forum o spletnih izpitih. Tako kot lansko leto, tudi letos bo forum vključeval vrsto kakovostnih predavanj in razprav, njihovi posnetki pa bodo na voljo prijavljenim tudi po zaključku foruma. Forum se bo odvijal 15., 16. in 17. ter 22., 23. in 24. junija. Več o prireditvi in prijava: https://www.bath.ac.uk/guides/digital-examinations-forum-2021/#register-now-to-join-def-2021.